Prosmi
Uw verhuurspecialist aan de Costa Brava
Home
Aanbod t/m 8 pers.
Aanbod > 8 p. (I)
Aanbod > 8 p. (II)
Tips + streekinfo
Contact
Golf

Golfen
U kunt op 9 golfbanen in de nabije omgeving terecht, waaronder Golf d’Aro, Golf Costa Brava, Emporda Golf Club, PGA de Catalunya. De keuze is aan u.

Emporda Golf Club wordt gekarakteriseerd door 3 verschillende 9-holes banen, de groene, blauwe en gouden baan. Ze kunnen apart of gecombineerd worden gespeeld zodat er 3 verschillende 18-holes banen ontstaan! De groene en blauwe baan hebben grote greens waardoor de positie van de vlag telkens anders kan zijn. Al met al een indrukwekkende, afwisselende baan om te spelen!

Golf d’Aro is een van de spectaculairste banen om te spelen, hij behoort dan ook tot de top 3 van Europa! De baan is letterlijk aangelegd door het afvlakken van de top van een berg. Zorg dat u voldoende golfballen bij u heeft, een slice of een hook zullen uw ronde er niet eenvoudiger op maken. Sommige holes hebben aan weerszijden ravijnen, dus er is geen ruimte voor fouten op deze baan. U gaat een grote uitdaging aan door op deze baan te spelen en u zult versteld staan van de schitterende panorama-uitzichten, vele pijn- en olijfbomen en 2 prachtige meren!

De Costa Brava is rijk aan golfbanen. Er zijn vele schitterende banen met 18 holes. Een groot voordeel is dat u geen lidmaatschap nodig heeft. Als u zin heeft om te golfen, kan dat ook gewoon zonder enig probleem. Desondanks doet u er wel verstandig aan om te reserveren als u met een grote groep personen komt aanzetten. In de Costa Brava zijn vandaag de dag een groot aantal golfbanen vrij toegankelijk voor toeristen. De mooiste zijn:

Club de Golf Girona
Vier kilometer ten noorden van het centrum van Girona ligt de schitterende Club de Golf Girona. Deze baan is zeer mooi. Zo zijn er kunstmatig aangelegde meren en heuvels te bewonderen die het spel moeilijker maken. De baan telt 18 holes en heeft een totale lengte van 6100 meter. Er is een goede driving range en er zijn tevens 2 putting greens.

Costa Brava Golf Club
Dertig kilometer ten zuiden van Girona en op zes kilometer afstand uit de kust ligt de Costa Brava Golf Club. De eerste 9 holes zijn erg heuvelig en de bossen maken het er niet makkelijker op. De laatste 9 holes zijn aflopend en eindigen op vlak terrein.
De totale lengte van de baan is 5573 meter. Naast de 18 holes zijn er goede oefenfaciliteiten zoals putting greens.

Mas Nou Golf Club
Aan de Costa Brava, tussen Playo de Aro en Santa Christina, ligt op 35 kilometer afstand van Girona de Mas Nou Golf Club. Deze golfbaan ligt hoog in de Les Gavarres bergen en als gevolg daarvan heeft u een schitterend uitzicht over het Spaanse landschap. Bomen en meren geven de baan extra charme. De 18 holes hebben een totale lengte van 6218 meter. Naast de 18 holes zijn er goede oefenfaciliteiten zoals putting greens en driving ranges.

Andere golfclubs zijn:

PGA Golf de Catalunya
Caldes de Malavella
Tel: 972 472577
E-mail:
pgacata@teleline.es

Torremirona Golf Club
Navata
Tel: 972 553716
E-mail:
torremirona@retemail.es

In Lloret de Mar kunt u ook terecht om te golfen. Rustig gelegen met prachtig gras en uitzicht.

Maar natuurlijk is er naast het golfen in de nabije omgeving meer te doen zoals paardrijden, een vlucht maken met een helikopter en excursies.

Home
Aanbod t/m 8 pers.
Aanbod > 8 p. (I)
Aanbod > 8 p. (II)
Tips + streekinfo
Contact