Prosmi
Uw verhuurspecialist aan de Costa Brava
Home
Aanbod t/m 8 pers.
Aanbod > 8 p. (I)
Aanbod > 8 p. (II)
Tips + streekinfo
Contact
Barcelona

Barcelona is de stad van tapas en zonnige terrassen. Hippe winkels, heerlijke restaurants, fijne hotels en talloze bruisende clubs maken deze stad tot de ultieme bestemming voor een paar dagen weg. Slenteren door schaduwrijke straatjes, relaxen in een van de vele parken of met een cocktail aan het strand. Alle dagen shoppen, uitgebreid eten en slapen. The city is yours!
Op zoek naar een leuk onderkomen in deze heerlijke stad? We kunnen u diverse sfeervolle appartementen in Barcelona aanbieden. Deze appartementen zijn geschikt voor 2 tot en met 7 personen, ideaal dus om gezellig in Barcelona te verblijven. Daarnaast zijn de huiselijke appartementen perfect geschikt voor een zakelijk bezoek aan Barcelona.

De appartementen zijn gelegen in gunstige locaties. Ze zijn gelegen rond de centra van Barcelona of het strand en voldoen aan een hoge eisenstandaard. In plaats van dure en benauwende hotelkamers zijn de appartementen een stuk ruimer en volledig ingericht met eigen faciliteiten! Appartementen bieden zeer veel waar voor uw geld met name voor diegenen die met een groep reizen.

Als u bij ons een appartement boekt, dan zorgen wij voor duidelijk informatie over de stad met leuke tips. Tevens verzorgen wij het beddengoed, de handdoeken en de eindschoonmaak van het appartement. Dit alles is bedoeld om u een zo onbezorgd mogelijke tijd te bezorgen.

Speciale wensen, zoals het plaatsen van een kinderbedje, een extra schoonmaak etc. kunnen wij voor u vervullen.

U kunt een appartement exclusief reserveren voor minimaal 4 nachten en mocht u langer dan 3 weken in een appartement willen verblijven dan kunnen we u een interessante korting aanbieden.

Klik de volgende link

Home
Aanbod t/m 8 pers.
Aanbod > 8 p. (I)
Aanbod > 8 p. (II)
Tips + streekinfo
Contact